Öltöztetős játékok

Gondosan válogatott több száz öltöztetős játék ingyen, az egyik legjobb szórakozási lehetőség lányoknak. Válaszd ki a kedvenc játékodat és oszd meg barátnőiddel is.Rebecca Black sztár öltöztetős játék

Rebecca Black sztár öltöztetős játékRebecca Black született az Amerikai Egyesült Államokban, a kaliforniai Anaheimben 1997 Június 21-én, aki Friday című dalával tett szert világhírnévre 2011-ben. A dalt közel 3 millióan értékelték negatívan, mely a YouTube-on nagy nézettségre tett szert. A dalt kislemezként is kiadták, ami a Billboard Hot 100 toplistára is felkerült. Majd dalról készült videót szerzői jogi követelés miatt 2011 júniusában eltávolításra került a YouTube videómegosztóról. A dal miatt több halálos fenyegetés is érte. Röviden ennyit életéről és most térjünk rá arra hogy ebben az öltöztetős játékban ezt a leányzót kéne felöltöztetned a legszebb ruhába. Kiválaszthatod frizuráját, nyakláncát, karkötőjét, ruháját és egy szép cipőt. Majd a lányt megkapod felnagyítva és teljes nagyságban is. Ha tetszett ez a szuper sztár öltöztetős játék akkor mutasd meg minden barátodnak ismerősödnek.

Rebecca dalát ugyan 2011-ben letörölték, de az idő múltával ez vissza is került a YouTube-ra melyet itt most meg is tudtok hallgatni.

Játék statisztika:  6 látogató
Játék kategóriák:  Sztár öltöztetős játékok

Delivering effective & creative designs