Öltöztetős játékok

Gondosan válogatott több száz öltöztetős játék ingyen, az egyik legjobb szórakozási lehetőség lányoknak. Válaszd ki a kedvenc játékodat és oszd meg barátnőiddel is.

Ha nem csak öltöztetős Barbie játékkal szeretnél játszani hanem szeretnél kipróbálni mindenféle Barbis online flash játékot akkor szeretnék mutatni neked egy weboldalt ahol nagyon sok szép és érdekes játékkal játszhatsz természetesen teljesen ingyen, ahogyan az öltöztetős játékokkal is játszottál az oldalunkon. De milyen más játékokat lehet Barbival játszani ami nem öltöztetősdi?

 1. Ügyességi Barbis játékok
  Ezekben a játékokban az ügyességedet próbálhatod ki, különböző pont gyűjtő játékok ezek ahol akár biciklizned vagy ugrálnod kell Barbival.
 2. Fodrászos Barbie játékok
  Már biztosan kitaláltad, hogy ezekben a játékokban Barbie hajáról kell gondoskodnod. Vagy esetleg Barbival kell elvezetned egy fodrász szalont.
 3. Sminkes Barbie játékok
  Itt nem mást kell tenned Barbival mint kisminkelned, természetesen az egyes játékokban több feladatot is el kell látnod.
 4. Öltöztetős Barbie játékok
  Ezt bizonyára nem kell bemutatnom, hiszen ezen a weboldalon is találsz ilyen kategóriát.

Ha ellátogatsz erre a weboldalra akkor ezeket a játék típusokat külön kategóriába szedve találod és természetesen a kategóriák között megtalálod az öltöztetős Barbie játékokat is. Lássunk pár képet ezekről a játékokról:

gordeszkas-ugyessegi-barbie-jatek

Amint a képen is látható ez egy ügyességi játék mégpedig Barbival kell gördeszkáznod.

dekazo-barbie-jatek

 

 

Ezen a képen nem teljesen kivehető, hogy ez egy focis játék mégpedig Barbival kell megmutatnod mennyire ügyesen tudsz dekázni.

Teli-frizura-barbie-jatek

Ez egy szuper Barbis fodrászos játék

bebi-frizura-barbie-jatek

Ez is egy fodrászos játék csak itt gyerekeknek kell megcsinálni a haját.

szepseges-frizura-barbie-jatek

Talán az egyik legszebb fodrászos Barbis játék, próbáld ki mindenképp.

A weboldal további érdekessége, hogy itt nem csak játszhatsz Barbival hanem megnézheted Barbie összes mesefilmjét is online, vagyis csak egy kattintás a mesére és már indulhat is a mozizás, kipróbálhatod akár mobil telefonodról is, így szinte bárhol tudsz Barbie meséket nézni. Sajnos a játékok többsége nem mobil barát vagyis a játékok nem fognak elindulni mobil készülékeden. Látogass el erre a szuper Barbie játékok gyűjtemény weboldalra, hogy kipróbálhasd ezeket a fantasztikus játékokat és megnézhesd a meséket is Barbival.

Delivering effective & creative designs