Öltöztetős játékok

Gondosan válogatott több száz öltöztetős játék ingyen, az egyik legjobb szórakozási lehetőség lányoknak. Válaszd ki a kedvenc játékodat és oszd meg barátnőiddel is.

Az öltöztetős játékok nagy részében a babák hajáról is kell gondoskodni, így akár fodrászos játéknak is nevezhetnénk, de ha esetleg te főleg fodrászos játékokkal szeretnél játszani akkor szeretnék neked egy kifejezetten ilyen játékokat gyűjtő weboldalt mutatni ahol szinte mindenféle hajvágós, fodrász szalonos vagy hajfestős játékkal játszhatsz.

kutya-fodraszat-fodraszos-jatekJátszhatsz olyan játékokkal ahol a kutyusok vagy a cicák frizuráját, bundáját kell megigazítanod egy teljes folyamattal a fürdetéstől a szőr nyírásig. Ha szeretnél ezekkel a játékokkal játszani akkor látogass el a fodrászos játékok weboldalára.

Barbie-mester-fodrasz-jatekHa te kedveled a Barbie játékokat vagy önmagát Barbit és szeretnéd te elkészíteni Barbie frizuráját akkor is kattints a fenti linkre, mert ilyen szuper Barbie fodrászos játékokkal is játszhatsz, természetesen ingyenesen. Csak kattintanod kell kiválasztanod a Barbie játékokat és már indulhat is a hajvágás, haj mosás és még sok egyéb hajjal való játék.

Hannah-Montana-fodraszos-jatekBiztosan te is ismered Hannah Montanat vagy az egyéb nagy sikerű műsorok szereplőit esetleg tini sztárokat akiknek szívesen megcsinálnád a frizuráját. Ezen a weboldalon erre is van lehetőséged vagyis szinte mindenféle hírességnek te lehetsz a fodrásza, kattanj az oldalra és keresd meg a te kedvencedet és készítsd el neki a legszebb haj szobrot.

Delivering effective & creative designs